Diensten

 

U kunt bij ons terecht voor diverse diensten het gebied van financieel advies. 

 

Financieel advies. Een van de meer en meer belangrijke taken van een goede adviseur. Met kennis van zaken en vooral veel ervaring zullen wij u adviseren. Onder andere over pensioensparen en een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Soms werken wij hiervoor met een gecertificeerde partner. 

Financiële administratie. Zoek niet verder. Ook voor uw administratie hebben wij alle oplossingen in huis. In overleg gaan we digitaal. Inrichting en eerste stappen nemen wij met u door.

 

Btw-aangifte. Zoals u weet komt deze aangifte periodiek op uw pad.

Wij zorgen ervoor dat uw administratie altijd is bijgewerkt. Van daaruit is de btw-aangifte simpel te regelen. Natuurlijk houden wij rekening met de kleine ondernemersregeling oude stijl. Wij informeren u over de regeling die vanaf 2020 van toepassing zal zijn.

Jaarrekening. Het sluitstuk van uw administratie is de z.g. jaarrekening.

De jaarrekening geeft u veel informatie. Uw balansposities (bezittingen en schulden) en resultaat blijken hieruit. Zo mogelijk ook verplichtingen op termijn. Uw bank en/of financieringsmaatschappij kan naar deze jaarrekening vragen. De jaarrekening is overigens niet verplicht voor de eenmanszaak / zzp'er. 

 

 

Toeslagen. Deze zijn veel in het nieuws vanwege allerlei problemen.

Toeslagen zijn tegemoetkomingen in de kosten die u maakt. Onder voorwaarden komt in aanmerking. Wij helpen u om zonder problemen hiervan mee te profiteren. Achteraf bepaald de inspecteur het belastbaar inkomen van een bepaald jaar. Dan pas volgt de afrekening van de voorschotten.

De algemene regel bij toeslag is: hoe lager het inkomen hoe hoger de toeslag. Wij controleren altijd of u voor een of meerdere toeslagen in aanmerking komt. Als dat zo is ontvangt van ons een advies.

Bel ons of vraag een offerte aan. Geheel vrijblijvend natuurlijk! In een persoonlijk gesprek nemen wij alle mogelijkheden met u door.