Administratie

Financiële administratie. Zoek niet verder. Ook voor uw administratie hebben wij alle oplossingen in huis. In overleg gaan we digitaal. Inrichting en eerste stappen nemen wij met u door.

Financieel advies. Een van de steeds meer belangrijke taken van een goede adviseur. Met kennis van zaken en vooral veel ervaring zullen wij u adviseren. Onder andere over pensioensparen en een arbeidsongeschiktheidsverzekering. indien nodig werken wij hiervoor met een gecertificeerde partner. 

Btw-aangifte. Zoals u weet komt deze aangifte periodiek op uw pad. Wij zorgen ervoor dat uw administratie altijd is bijgewerkt. Van daaruit is de btw-aangifte simpel te regelen.

Natuurlijk houden wij rekening met de kleine ondernemersregeling oude stijl. Wij informeren u over de regeling die vanaf 2020 van toepassing zal zijn.

Jaarrekening. Het sluitstuk van uw administratie is de z.g. jaarrekening.

De jaarrekening geeft u veel informatie. Uw balansposities (bezittingen en schulden) en resultaat blijken hieruit. Zo mogelijk ook verplichtingen op termijn. Uw bank en/of financieringsmaatschappij kan naar deze jaarrekening vragen. De jaarrekening is overigens niet verplicht voor de eenmanszaak / zzp'er.